Cătălin Boboc, candidatul PNL la Primăria Brăila: Va fi o campanie murdară, dar nu mă sperie nimic

* candidatul liberal la Primărie susţine că atacurile la adresa sa au început deja, dar nu este surprins, întrucât se aștepta la asemenea mișcări din partea adversarilor săi

Preşedintele PNL Brăila, senatorul Cătălin Boboc, a declarat, vineri, că este conştient de faptul că va fi o campanie lungă şi murdară, mai ales că atacurile au şi început, dar a precizat că nu se teme de nimic. “Va fi o campanie lungă, o campanie murdară, au apărut deja câteva chestiuni. Nu mă mai surprinde nimic, am trăit şi am trecut prin din astea, nu mă sperie nimic, în niciun caz atacurile conduse de oameni mici, cu interese mari. Ce se întâmplă acum nu îmi arată decât că oamenii încep să fie ei speriaţi că li se poate tăia canalul care duce la bani”, a afirmat Cătălin Boboc.

Candidatul PNL la Primăria Brăila a adăugat că decizia de a candida nu a fost una uşoară, dar este definitivă. Boboc este hotărât să îi ofere Brăilei un management diferit decât cel pe care oraşul l-a avut până acum. “Când lucrurile nu merg într-un oraş, vina e a oamenilor care coordonează şi gestionează activităţile în oraş. Dăm mereu vina pe legi, dar pe aceleaşi legi sărăcuţe îşi desfăşoară activitatea şi alte oraşe: Braşov, Arad, Cluj, Timişoara. De ce acolo e altfel? Poate pentru că acolo întâi au avut grijă de problemele comunităţii şi mai apoi de cele personale sau de partid. Ori, dacă mă întrebaţi, după 25 de ani de guvernare PSD la Brăila, asta e problema aici. Au atât de multe de guri de hrănit, încât niciodată banii nu sunt suficienţi şi nu ai cum să îi împarţi să fie toţi mulţumiţi, iar eu cred că oraşul ăsta merită mult mai mult decât atât”, a declarat Cătălin Boboc.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati