Cătălin Boboc s-a retras din cursa pentru preşedinţia filialei PNL Brăila

* El şi-a anunţat sprijinul pentru fostul viceprimar Alexandru Dănăilă la alegerile de luna viitoare *

Liberalul Cătălin Boboc, care a condus PNL Brăila timp de şase ani, a anunţat, în premieră, aseară, la Realitatea TV Galaţi-Brăila, că s-a retras din cursa pentru funcţia de preşedinte al filialei pentru a-l susţine pe Alexandru Dănăilă, care a fost viceprimar al Brăilei cinci ani. “Multă lume reclamă necesitatea adunării forțelor, nu crearea de tabere. (…) Cred că pot fi mai util în formula asta, alături de Alexandru (Dănăilă – n.r.). Dintre toți cei care au fost implicaţi în campanie, Dănăilă a fost singurul care și-a asumat eșecul. (…) Mă bucur că am luat decizia de a pune umărul la o construcție (în interiorul partidului – n.r.), decât la o divizare”, a declarat Cătălin Boboc în cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Alin Cristea.

Alegerile interne pentru desemnarea preşedintelui PNL Brăila vor avea loc luna viitoare. Decizia lui Cătălin Boboc pune capăt speculațiilor conform cărora în interiorul filialei s-ar fi creat tabere pentru susţinerea viitorului lider liberal.

danailaAlexandru Dănăilă, prezent şi el în studioul Realitatea TV Galaţi-Brăila, a apreciat decizia colegului său de partid, considerând că în această formulă vor putea începe redresarea PNL Brăila. “Sunt convins că această echipă va da o stabilitate crescută partidului, raportându-ne la ceea ce a fost în ultima perioadă. (…) Cred că viitoarea echipă va strânge în jurul său tot ceea ce înseamnă PNL la Brăila și va da un alt suflu opoziţiei”, a afirmat Dănăilă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati