Cătălin Hagiu este noul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Brăila

 * Hagiu a declarat că este conştient de faptul că mandatul său de a reforma organizaţia municipală liberală este unul extrem de dificil, dar şi-l asumă cu toată responsabilitatea *

Organizaţia municipală a PNL Brăila are un nou lider. Este vorba despre consilierul municipal Cătălin Hagiu. El vine la conducerea organizaţiei municipale liberale după demisia fostului preşedinte, Alexandru Dănăilă, viceprimar în mandatul anterior. Anunţul privind numirea lui Cătălin Hagiu a fost făcut de preşedintele organizaţiei judeţene PNL Brăila, Vasile Cortez, şi el numit de curând în funcţie, în locul senatorului Cătălin Boboc.

Într-un comunicat de presă, Cortez a declarat că misiunea lui Hagiu este una extrem de importantă, de a reforma structurile existente în interiorul organizaţiei municipale, astfel încât la alegerile parlamentare din toamnă PNL să poată prezenta o echipă de candidaţi care să îi facă pe brăilenii din municipiu să iasă la vot. “Vom încerca să-i convingem pe toți simpatizanții noștri să se alăture echipei PNL Brăila pentru identificarea celor mai bune inițiative cu care să-i mandatăm pe viitorii parlamentari liberali brăileni. Dorim să reorganizăm structurile interne ale PNL, înțelegând că scorul slab înregistrat la alegerile locale a reprezentat o sancțiune dată de cetățenii municipiului Brăila. Ne bazăm pe tineretul liberal, pe prospețimea și ideile acestor membri și simpatizanți, pentru a fi cât mai aproape de opțiunile de vot ale brăilenilor. În acest sens, l-am delegat pe consilierul local Cătălin Hagiu pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Brăila. Cătălin Hagiu are misiunea de a reforma structurile existente în interiorul organizației municipale, astfel încât oferta noastră politică să fie cunoscută de toți cetățenii municipiului Brăila și de a-i convinge pe aceștia să iasă la vot la alegerile parlamentare care vor avea loc la sfârșitul acestui an” se arată în comunicatul remis de către preşedintele filialei teritoriale PNL Brăila, Vasile Cortez.

La rândul său, Cătălin Hagiu a declarat că este conştinet ca mandatul său reprezintă o mare provocare pe care însă şi-o asumă cu toată responsabilitatea. “Ne pregătim pentru noua campanie electorală. Suntem într-o etapă de reorganizare a filialei locale şi sper să ne atingem obiectivele propuse, adică obţinerea a cel puţin trei mandate de parlamentar. Pentru mine este o mare provocare, pe care mi-o asum cu toată responsabilitatea”, a afirmat Hagiu.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati