Află ce număr de locuri la buget scoate la bătaie Universitatea „Dunărea de Jos” la admiterea din acest an

Pentru admiterea din acest an la facultățile universității Dunărea de Jos din Galați vor fi disponibile 1550 de locuri fără taxă, a declarat prorectorul Ștefan Baltă la „Deschide lumea” emisiune difuzată la postul de televiziunea Realitatea TV Galați-Brăila.

Numărul de locuri bugetate este mai mic decât în anul precedent, însă este unul suficient potrivit declarațiilor prorectorului.

„Numărul nu este unul mic. Noi ne dorim foarte mult să reușim să ocupăm aceste locuri. Am primit mai puțin pentru că Ministerul oferă un număr de locuri egal cu cel ocupat anul trecut. Noi anul trecut am avut nevoie de câteva locuri la masterat și atunci am luat de la licență”, a declarat Ștefan Baltă.

El a mai precizat că, dacă numărul solicitărilor de ocupare a acestor locuri fără taxă va fi mai mare, atunci Universitatea poate solicita o suplimentare a acestor locuri.

Locurile au fost deja distribuite pe facultăți, iar în curând va fi publicată o listă cu numărul de locuri disponibile la fiecare specializare în parte.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati