Chiru, PNŢCD: Am ajuns să-l regret pe tataia Lungu

* Liderul ţărănist consideră că Brăila nu o duce mai bine decât în perioada lui Bunea Stancu *

Brăila nu o duce mai bine decât în perioada în care Gheorghe Bunea Stancu era preşedinte al Consiliului Judeţean, iar Aurel Simionescu era primar al municipiului, a declarat preşedintele filialei PNŢCD Brăila, Gheorghe Chiru, aseară, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Liderul ţărănist a apreciat că problemele persistă în ciuda faptului că vechea gardă a fost înlocuită de valul tânăr. Chiru l-a criticat aici pe primarul Marian Dragomir. “Stă prea mult pe Facebook şi nu se-apleacă asupra faptelor ce ţin de esenţa problematicii la Brăila”, a afirmat Chiru.

Preşedintele PNŢCD a continuat. “Problemele sunt la el în partid: oamenii vechi din partid care dau o imagine dezastruoasă; firmele pe care le susţii de două-trei decenii aproape şi care fac numai lucruri de mântuială (…) sunt societăţi care, pur şi simplu, toacă banul public; angajările din instituţiile publice – totu-i aranjat. (…) Probele sunt aşa de ştiute, încât toată lumea le-a înţeles ca fiind parte din viaţa noastră. E ‘X’ direcţie scoasă la concurs? Se ştie cu trei-patru luni înainte cine va fi director, pe ce culoar vine, cine-l susţine. (…) Am ajuns să-l regret pe tataia Lungu (fostul primar al Brăilei, Anton Lungu – n.r.)”, a declarat liderul PNŢCD Brăila, Gheorghe Chiru.

 

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati