Mii de gălăţeni au întâmpinat Anul Nou în stradă. Alţi peste 1.000 au fost la Revelionul pensionarilor

* Trecerea în noul an a fost marcată cu un foc de artificii *

În Galați, în noaptea dintre ani au fost petreceri de Revelion organizate cu sprijinul Primăriei și la Patinoarul Artificial “Dunărea”, la Revelionul Pensionarilor, şi în fața Sălii Sporturilor, unde a avut loc Revelionul în stradă.

La Patinoar, 1.200 de pensionari gălăţeni au petrecut ca în tinerețe. Au și uitat că acum câteva săptămâni oamenii au stat și cinci ore în frig la coadă pentru bilete și au și leșinat. Acum, toată lumea s-a distrat. Au încins hore, dar nici ritmurile mai noi nu i-au făcut să stea pe scaune. Capul de afiș al serii a fost cântărețul de peste Prut, Ion Suruceanu. Revelionul pensionarilor a fost organizat pentru cei cu venituri până în 1.100 de lei.

În Galaţi s-a petrecut și în aer liber. Au fost mii de gălăţeni care au ales să păşească în noul an în stradă, alături de familie și prieteni. Gălăţenii l-au ascultat pe Grasu XXL. La miezul nopţii a avut loc tradiționalul foc de artificii, iar spre dimineață pe scenă a urcat Alex Velea. Revelionul în stradă organizat de Primăria Galați a costat 40.000 de euro.

artificii 1

revelion pensionari 2

revelion pensionari 1

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati