Clubul de baschet Phoenix îi cere Consiliului Local încă 3,5 milioane de lei pentru calificarea în EuroCup Women şi în Balkan League

* Clubul cere creşterea finanţării de la 1,15 milioane de lei, la 4,72 milioane de lei *

Conducerea clubului sportiv gălăţean Phoenix a solicitat Consiliului Local Galaţi suplimentarea bugetului cu 3,5 milioane de lei, după ce echipa de baschet feminin a CS Phoenix Galaţi a primit invitaţia de a participa în competiţia EuroCup Women ca urmare a clasării între primele şase formaţii din Liga Naţională. Pe lângă calificarea în EuroCup Women, CS Phoenix a fost invitat să participe în  Balkan League cu echipa masculină de seniori.

Potrivit preşedintelui clubului sportiv gălăţean, Florin Nini, participarea echipelor de baschet poate fi posibilă doar dacă municipalitatea va suplimenta suma de 1.159.583 de lei, banii alocaţi în acest an de la bugetul local pentru finanţarea echipelor de baschet feminin şi masculin Phoenix Galaţi. Potrivit sursei citate, pentru acoperirea costurilor totale funcţionării în acest an a celor două echipe şi participarea acestora la competiţiile internaţionale este nevoie de un buget total de 4.720.000 de lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati