Colonelul Toma Ion este noul noul şef al ISU Galaţi

* Acesta a câştigat concursul de ocupare a funcţiei de conducere a Inspectoratului *

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă de la Galaţi are un nou inspector şef. “În urma concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu data de 01.12.2016 a fost numit Inspector Şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «General Eremia Grigorescu» al judeţului Galaţi domnul Colonel Toma Ion”, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, lt. col. Eugen Chiriţă.

Colonelul Toma Ion, în vârstă de 50 de ani, s-a născut pe 1 iulie 1966 în localitatea Florica din județul Buzău. El este căsătorit şi are un copil.

În anul 1989 a absolvit Şcoala militară de ofiţeri activi “Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Din 1989 până în prezent ocupă diverse funcții în Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. În anul 2004 ocupă funcţia de Șef Serviciu -I- în cadrul ISU Galați. În perioada 2012-2014 ocupă funcţia de Adjunct al Inspectorului Șef al ISU Galați. A participat la numeroase intervenții pe linia situațiilor de urgență. Pentru merite deosebite în activitatea desfășurată, în anul 2010 a fost decorat cu Ordinul “Bărbăție și Credință” în grad de cavaler cu însemn pentru militari.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati