Comisarii Gărzii de Mediu fac grevă de avertisment mâine, timp de două ore

* Protestatarii cer egalizarea salariilor între salariații Gărzii de Mediu și cei ai Gărzii Forestiere *

Angajaţii Gărzii de Mediu Galaţi nu vor lucra, miercuri, 26 aprilie, în intervalul orar 14:00-16:00, fiind în grevă de avertisment. Deocamdată, angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Galaţi nu au anunţat că ar intenţiona să facă acelaşi lucru.

“Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a promis că susţine egalizarea salariilor, așa cum este normal și corect, între salariații Gărzii de Mediu și cei ai Gărzii Forestiere, având deopotrivă atribuții de monitorizare, inspecție și control. Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune și gravă disfuncționalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Național al Gărzii de Mediu a hotărât declanșarea grevei de avertisment în data de 26 aprilie 2017, între orele 14:00 – 16:00. În această perioadă, nu se vor desfășura activitățile specifice Gărzii de Mediu și nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al Gărzii de Mediu la nivel național”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Valentin Neagoe, preşedintele Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu.

Reamintim că, pe 14 martie, angajaţii Gărzii de Mediu Galaţi s-au aflat, timp de două ore, în grevă de avertisment, nemulţumiţi de nivelul scăzut al salariilor. Potrivit angajaţilor de la Garda de Mediu Galaţi, salariile lor nu au mai fost majorate din 2011.

1783 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati