Comunicat de presă: CJ Galaţi a semnat contractul de extindere cu 50 de locuri a Unităţii Medico-Sociale Găneşti

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Judeţean Galaţi a încheiat procedurile de achiziţie publică pentru executarea lucrării “Extindere capacitate cazare cu 50 de paturi UMS Găneşti”. A fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor cu Asocierea S.C. Lemacons S.R.L & S.C. Cricons S.R.L, cu o valoare de 9.844.600 lei, fără TVA.

“Vom construi la Unitatea Medico-Socială Găneşti, din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați, un corp nou de clădire cu 50 de locuri pentru pacienţii cu probleme psihice grave. Avem deja peste 60 de cereri de internare în așteptare. Noul pavilion va îmbunătăți condițiile de cazare pentru pacienții internați la UMS Gănești, va duce la optimizarea circuitelor medicale și la asigurarea unui spațiu adecvat pentru fiecare pacient”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

La demisol vor fi amplasate spaţiile tehnice şi bucătăria, la parter sala de mese, farmacia şi spaţiile pentru îngrijirea pacienţilor, la etajul întâi se va afla o zonă pentru personal şi una cu rezerve pentru pacienţi, iar cel de-al doilea etaj va fi destinat în totalitate pacienţilor. În apropierea noului pavilion se va amenaja și o parcare cu 35 de locuri. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Perioada de garanţie este de 36 de luni de la recepţia lucrării. În prezent, la Unitatea Medico-Socială Gănești sunt internați 125 de pacienți.

Biroul de Presă CJ Galaţi

1559 Vizualizari 9 Azi