Comunicat de presă: Comunitatea “Curățăm Galațiul”, întâlnire cu Avocatul Poporului

Comunitatea “Curățăm Galațiul”, reprezentată de Marian Dumitru, este astăzi alături de Asociația Împreună Pentru A8 la întâlnirea cu Avocatul Poporului, Renate Weber, pentru a discuta situația autostrăzii A8.

La 300 de zile de la promulgarea Legii 291/2018, legea pentru construirea autostrăzii A8, proiectul este încă blocat. Sărăcirea Moldovei e intenționată! De 30 de ani Moldova este lăsată de izbeliște. Declinul, sărăcia și depopularea nu sunt consecințe întâmplătoare ale trecerii timpului, ci urmarea tratamentului intenționat al politicienilor din această zonă.

Să spunem lucrurilor pe nume: interesele și bunăstarea a peste patru milioane de români au fost și sunt încă ignorate, cu bună-știință. Tocmai de cei aleși să muncească pentru cetățeni. Județele Moldovei au devenit feude ale unor găști de baronei. Analfabeți, interlopi, oportuniști sau simple slugi, n-au făcut decât să fure, să mintă și să promită.Uniți, politicienii din cele 8 județe ale Moldovei ar fi putut constitui o forță incredibilă, în Parlament și în Guvern.

Nu s-au putut uni, însă, decât în furt și în protejarea intereselor proprii și ale penalilor ce îi conduc. Opt județe fără un kilometru de autostradă! E aproape firesc, pentru o regiune din care lumea doar fuge; iar de fugit, fugi și pe o poteca de pământ…

E timpul ca Moldova să vorbească pe o singură voce! Moldova vrea autostrăzi, Moldova are nevoie de autostrăzi! Nu de promisiuni! Suntem la București pentru a cere ca promisiunile să fie respectate Suntem Împreună Pentru Moldova!

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati