Comunicat: Toamna a început cu TEDx Calea Domnească la Galați

Start Unknown – Finish Unforgettable!

După ediția din 2017, care a adus la un loc diverși speakeri de renume pe scena din Galați, precum Dragoș Anastasiu, Andreea Raicu, Maia Morgenstern, TEDxCaleaDomneasca a revenit în 2018, depășind așteptările fanilor evenimentelor de tip TED (Technology, Entertainment, Design) din orașul nostru.

Pe 1 septembrie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, timp de 8 ore, peste 300 de participanți au avut parte de experiența TEDx, din toate punctele de vedere: speakeri valoroși, program de calitate și pauze de networking. Domeniile abordate includ arta clasică și contemporană, dezvoltarea personală, sport, cercetare, educație și parenting.

Cei 12 speakeri care și-au expus poveștile și ideile pe covorul roșu au fost: Dacian Palladi, Raed Arafat, Alex Glod, Daniel David, Mihăiță Papară, Anca Sînă Serea, Cristian Presură, Eugen Mânăilă și Alexandru Răzeșeanu (Echipa Invictus), Daniel Tănase, Victor Țăpeanu, Suada Agachi și Mihaela Tatu. Succesul evenimentului a fost asigurat de suportul sponsorilor, partenerilor și voluntarilor gălățeni.

Mai multe detalii pe www.tedxcaleadomneasca.ro.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati