Condamnat la închisoare şi dat în urmărire generală, a fost prins după ce a cerut aviz pentru pescuit de la Poliția de Frontieră

* Bărbatul a fost predat lucrătorilor din cadrul  Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi *

urmarit2Culmea tupeului. Un bărbat condamnat la un an şi nouă luni de închisoare pentru fraude imobiliare şi dat în urmărire generală a cerut aviz pentru pescuit de la Poliţia de Frontieră din Galaţi. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi l-au predat pe bărbat autorităților competente.

“Săptămâna trecută, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră  Galaţi s-a prezentat cetăţeanul român Mircea Z., în vârstă de 67 de ani, pentru a solicita eliberarea unui aviz necesar pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră. Pe timpul derulării verificărilor specifice în vederea eliberării documentului în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Bărbatul fusese condamnat, în luna noiembrie 2016, la 1 an, 9 luni şi 10 zile închisoare, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în fraude imobiliare ce acţiona pe raza municipiului Galaţi. Ca urmare a celor constatate, au fost dispuse măsuri în vederea depistării și reținerii celui în cauză, acesta fiind identificat în zona trecere bac a municipiului Galaţi de un poliţist de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi”, a precizat cms. Ion Irimia, de la Poliţia de Frontieră Galaţi.

Bărbatul a fost condus la sediul instituţiei şi, ulterior, a fost predat lucrătorilor din cadrul  Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, în vederea luării măsurilor legale.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati