Conducerea Spitalului Judeţean din Galaţi se delimitează total de opiniile rezidentului care şi-a bătut joc pe Facebook de o viitoare mamă

* Medicul Iulian Mihăilă, rezidentul care a terfelit, pe o reţea de socializare, cererile unei gravide de a naşte în condiţii civilizate, a prezentat scuze, dar – atenţie! – doar ca medic, nu ca cetăţean *

Reacţii  la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce un medic rezident din acest spital şi-a bătut joc, pe Facebook, o viitoare mamă care “a avut tupeul” să ceară să nască în condiţii civilizate. Mămica, Raluca Simion, este din Focşani şi a adresat o scrisoare deschisă Spitalului Judeţean din judeţul Vrancea prin care solicită un răspuns cu privire la condiţiile în care va putea naşte luna viitoare. Cererile ei au ajuns în spaţiul virtual şi au produs consecinţe nebănuite. Medicul Iulian Mihăilă, rezident la Judeţeanul din Galaţi, a comentat, tot în mediul online, scrisoarea tinerei, folosind un ton acid şi un limbaj suburban. Afirmaţiile sale mai mult decât jignitoare au generat un val de proteste.

Ana Maria Marcu, una dintre femeile care au comentat, revoltate, opiniile medicului, a generat o postare ulterioară din partea rezidentului în care acesta compară femeile cu nişte maimuţe.

Iulian Mihăilă şi-a cerut scuze. Cam cu jumătate de gură, acesta se delimitează ca medic de opinia sa, dar, curios, nu şi ca simplu om. Regretă limbajul, nu conţinutul.

Conducerea spitalului gălăţean se delimitează total de opiniile medicului rezident asupra căruia nu are nici o putere administrativă, a precizat managerul Spitalului de Urgenţă Galaţi, dr. Mihaela Debita.

Iulian Mihăilă este rezident la Spitalul de Urgenţă Galaţi din partea Universităţii din Iaşi şi cu postul în judeţul Vrancea.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati