Copiii sunt invitaţi, sâmbătă, în lumea jandarmilor

* Cei mici vor putea interacţiona cu jandarmii, câinii de serviciu şi echipamentul specific *

Copiii in lumea jandarmilor - vizualJandarmeria Galaţi invită micuţii, sâmbătă, 8 aprilie, între orele 10:00 şi 13:00, în Grădina Publică, la acţiunea intitulată “Copii în lumea jandarmilor”, care încheie evenimentele ce au marcat 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

“Zona de vizitare se va deschide începând cu ora 10:00 şi este formată din următoarele ateliere: atelier de luptă antiteroristă şi trăgător la puşca cu lunetă; atelier de restabilire a ordinii publice; atelier  auto, format din 3 autospeciale şi 1 barcă de asalt; atelier criminalistic, unde le vom preleva amprente celor mici; atelier al Jandarmeriei Montane; atelier de tiroliană, atelier de promovare instituţională; atelier de exerciţii a câinilor de serviciu ai Jandarmeriei. Începând cu ora 11:00, cei mici se vor putea bucura de baloane şi picturi pe faţă, în personajele lor preferate”, a informat Jandarmeria Galaţi.

Atelierul de tiroliană este organizat în colaborare cu Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati