Copil de doi ani pierdut de bonă, găsit de jandarmi

* Copilul se urcase într-un autobuz, iar șoferul l-a observat pe micuțul speriat și, știind că jandarmii caută un copil în Micro 19, a întors mijlocul de transport spre capătul de traseu *

Un copil de doi ani și jumătate s-a pierdut de bona care intrase într-un magazin ca să-i cumpere ceva celui mic. Cazul, anunțat prin 112, a fost preluat imediat de jandarmi. Aceștia au luat semnalmentele copilului și au pornit în căutarea lui, cercetând prin tot cartierul Micro 19.

,,După aproximativ 30 de minute, în timp ce se aflau la capătul traseelor Transurb, din Micro 19, jandarmii au fost văzuți de către șoferul unui autobuz care le-a spus oamenilor legii că a observat în mijlocul de transport un băiețel speriat, motiv pentru care a decis să întoarcă mașina către stația de capăt, știind că aceștia caută un copil. Băiețelul corespundea descrierilor făcute și a fost luat de către jandarmi, care au chemat părinții la fața locului. După o plimbare, singur, cu autobuzul, cel mic s-a întors în brațele părinților”, se arată în comunicatul IJJ  Galați.

Jandarmii i-au mulțumit șoferului de autobuz pentru că a ales să se întoarcă la stația de capăt, dând dovadă de prezență de spirit și atenție la tot ce se întâmplă în trafic și în mijlocul de transport.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati