Crăpături într-un bloc și pe aleile din jurul acestuia după o avarie reparată prost

* Problemele au apărut în cartierul Mazepa din municipiul Galați la scurt timp după o intervenție a societății Apă Canal în zonă *

O crăpătura lungă de peste 20 de metri a apărut în asfaltul de lângă un bloc cu opt etaje din cartierul gălățean Mazepa. În plus, la blocurile din zonă au apărut tasări, crăpături în pereți, iar ușile nu se mai închid.

Totul ar fi pornit după ce în zonă a fost o avarie, reparată prost, spun oamenii, de către lucrătorii societății de distribuție a apei. Oamenii au reclamat la scurt timp după așa-zisa reparație că apa inundă căminele de canalizări din jurul blocurilor și că apa băltește în spațiile verzi. Dalele de mozaic stradale s-au deplasat, umflate de pământul ud. Chiar și acum, în două puncte de lucru ale societății Apă Canal apa iese la suprafață.

Tasarea este evidentă și ca urmare a deplasării a două scări de bloc. Cărămizile ornamentale au căzut de pe pereții blocului, iar în interior au apărut fisuri și ușile nu se mai închid.

Reprezentanții Primăriei Galați spun că sunt la curent cu problema apărută în cartierul Mazepa. De luni, vor începe o anchetă, prin Inspectoratul de Stat în Construcții și societatea de distribuție a apei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati