UPDATE: Autorul crimei de la Şuţeşti a fost reţinut

UPDATE – A fost reținut unul dintre cei trei atacatori ai tânărului de 29 de ani bătut şi înjunghiat mortal, în Ajunul Crăciunului, în localitatea brăileană Şuţeşti. Cel reţinut, un bărbat de 32 de ani, de asemenea din Șuţești, este cel care a înjunghiat victima. Bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracţiunii de omor.

Surse judiciare spun că atacul fatal de la Şuţeşti s-a petrecut pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi.


* Atacatorii au fost duși la sediul Poliției din localitate pentru audieri *

Un tânăr de 29 de ani din Şuţeşti, judeţul Brăila, și-a găsit sfârșitul în Ajunul Crăciunului, după ce câțiva localnici l-au luat la bătaie, iar unul l-a înjunghiat. Tânărul luase cina în familie, însă, spune tatăl, a primit un telefon ca să iasă în sat. Fără să le spună alor lui cine l-a sunat sau cu cine urma să se întâlnească, a plecat. Ajuns în centrul satului, el a intrat într-un cafe bar, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane. La un moment dat, între tânăr și alți trei bărbați a izbucnit o altercație. Atât victima, cât și atacatorii au ieșit din bar, însă, în fața localului, bărbații au sărit pe tânăr, l-au lovit cu pumnii și cu picioarele, iar unul dintre ei a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat. Una dintre lovituri l-a atins în cot, însă alta l-a lovit adânc în torace. Tânărul nu a mai reușit decât să fugă câțiva metri și s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

Martorii au încercat să îi acorde primul ajutor și să îi oprească sângerarea cu un prosop, însă fără succes. După zeci de minute de manevre de resuscitare, tânărul a fost declarat decedat.

Atacatorii au fost duși la sediul Poliției din localitate pentru audieri. Sătenii spun că bărbații erau într-o stare avansată de ebrietate și că erau agresivi. Nimeni nu știe de la ce a izbucnit cearta între cei trei și victimă.

În cauză a fost deschis dosar penal.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati