Crimă în Piaţa Centrală din Tecuci. Un octogenar a omorât un tânăr de 20 de ani

* Victima a fost înjunghiată cu un briceag în plămânul stâng *

Un bătrân în vârstă de 83 de ani, din Tecuci, a ajuns după gratii după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 20 de ani. Totul s-a petrecut în zona Pieţei Centrale din Tecuci, unde atât victima, cât şi autorul se aflau la cumpărături. Ambii erau pe biciclete când s-au ciocnit accidental. Cei doi s-au înjurat, iar, din spusele inculpatului, victima l-a lovit şi l-a scuipat. Victima şi un nepot al acesteia au plecat, dar au fost ajunşi din urmă de bătrân, care le cerea socoteală. Tânărul l-ar fi îmbrâncit pe inculpat, moment în care acesta din urmă a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe tânăr de două ori în zona toracică stângă. Tânărul a căzut la pământ.

Nepotul lui l-a dus cu un taxi la Spitalul “Anton Cincu” din Tecuci. Acolo, medicii au costatat că are plămânul perforat. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, dar a decedat.

În timp ce era audiat, bătrânul a spus că îi este rău. A fost transportat şi el la spital, dar cu excepţia unei urme pe obraz, rezultat al îmbrâncelii cu victima, nu avea alte leziuni sau probleme de sănătate.

Bătrânul a fost arestat 30 de zile, acuzat fiind de comiterea infracţiunii de omor.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati