Cristian Ancuţa, PMP Brăila: Contracandidaţii Rotaru (PSD) şi Cîrligea (PNL) sunt cumetri

* Cei doi vor, de fapt, să îşi împartă cele două fotolii de senator alocate Brăilei, susţine Ancuţa *

Invitat al ediţiei de miercuri seară a emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, George Cristian Ancuţa, propunerea PMP Brăila pentru funcţia de senator, a lansat un atac asupra principalilor săi competitori electorali din Brăila. Referindu-se la listele propuse de celelalte partide, Ancuţa a afirmat că PSD şi PNL încearcă să-şi împartă cele două funcţii de senator, în condiţiile în care candidaţii acestor două formaţiuni politice au legături de afaceri şi de familie.

“Lupt cu Rotaru (Ion Rotaru, candidat PSD, n.r.) şi Cîrligea (Florin Cîrligea, candidat PNL, n.r.), doi oameni vechi ai sistemului (…). La domnul Cîrligea, 90% dintre contractele frumoase sunt făcute cu statul (…). Ar vrea să meargă în familie în Parlamentul României, să mai facă nişte afaceri, să le protejeze pe cele existente (…), pentru că sunt cumetri. Domnul Cîrligea i-a cununat băiatul domnului Rotaru (…). Interesul politic duce spre cel financiar. Domnul Cîrligea are câteva staţii de motorină, domnul Rotaru are foarte mult teren agricol pe care-l lucrează cu motorină de la domnul Cîrligea”, a declarat George Cristian Ancuţa la “Deschide Lumea”.

Tânărul PMP-ist brăilean a afirmat că informaţiile legate de afacerile dintre cei doi politicieni i-au fost aduse la cunoştinţă de către social-democraţi şi liberali, nemulţumiţi de interele personale ale celor doi nominalizaţi pe primele poziţii pe listele PNL şi PSD.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati