Dacă managerul Spitalului Județean Brăila demisionează, liberalii îl pot înlocui imediat

* Liberalii brăileni afirmă că, dacă managerul Spitalului Județean Brăila, Delia Râșnoveanu, și-ar da demisia, ei ar avea omul potrivit pentru a ocupa funcția respectivă *

Recent, în cadrul unei conferințe de presă, liberalii brăileni au făcut public faptul că, dacă managerul Spitalului Județean Brăila, Delia Râșnoveanu, și-ar da demisia (așa cum, de altfel, a și spus că ar face, dacă ar avea cine să o înlocuiască) atunci PNL Brăila ar avea exact persoana potrivită care să preia frâiele spitalului. Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a punctat faptul că, în contextul în care, în general, un manager de instituție publică nu poate avea performanță decât cu sprijin politic, e cu atât mai grav ce se întâmplă în spitalul brăilean, având în vedere că Râșnoveanu beneficiază de tot sprijinul politic de care ar putea avea nevoie.

“Poate n-au întrebat unde trebuie. De la partid cine-ţi vine? De la partid nu mai vrea nimeni să se bage într-un scandal, toţi vor să fie linişte, de ce i-ar interesa funcţia de manager? Şi de ce managerul spitalului trebuie să fie un medic? Dacă e supus continuu unei presiuni, de ce şi-ar dori să vină să lucreze în aceste condiţii? Dacă vor căuta mai bine, vor găsi. Sunt convins că se va găsi un om capabil şi care să vină cu un plan. Asta trebuie făcut la Spitalul Judeţean. E foarte posibil să facem o propunere de o persoană care să poată prelua funcţia de manager de la Spitalul Judeţean. Pe mine nu mă interesează dacă e membru de partid, ci planul pe care-l are pentru spital. În condiţiile de astăzi, un om fără sprijin politic, un manager, nu-şi poate duce la bun sfârşit planul. Problema e că doamna manager nu a avut niciun plan, deşi are susţinere. A avut planul de a-l asculta pe domnul Chiriac, iar domnul Chiriac a dat greş cu experienţa sa din Ministerul Sănătăţii, din păcate. O să avem o propunere pentru Spitalul Judeţean”, a mai adăugat Dănăilă.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati