Dănăilă despre numirea finului premierului Tudose în funcţia de prefect: Îi va trebui mult timp să demonstreze că este un om capabil

* Liderul PNL Brăila critică faptul că Paladi a devenit funcționar public abia la începutul acestui an *

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, este de părere că numirea noului prefect de Brăila, George Adrian Paladi, este destul de flagrantă, nu numai prin prisma faptului că acesta este finul premierului Mihai Tudose, ci și pentru că a făcut parte până anul acesta din PSD, demisionând doar pentru a deveni funcționar public în cadrul Autorității pentru Protecția Consumatorului București.

“Am înțeles că a fost angajat pe principiul prefectului Obreja, tot așa, a fost angajat acolo ca să vină să ocupe funcția de prefect. Poate ar fi fost mai bine să dea Codul Administrativ și să pună prefectul direct politic, să-și asume fiecare partid la nivel de guvernare și fiecare guvern să-și asume prefectul, în loc să facă tot felul de mișcări din astea băgate prin ușa din spate, ‘Hai să deschidem ușa din dos, să-l băgam!’. Nu-l cunosc, dar chiar dacă este de bună credință acest domn Paladi, chiar dacă e un profesionist în activitatea pe care a desfășurat-o, modul în care a intrat și în care a fost desemnat pentru această funcție îi creează prejudicii de imagine, în primul rând lui. Din start, începe cu stângul acest mandat. (…) Și asta nu din cauza lui, ci din cauza modului în care cei de la PSD înțeleg să acționeze. Am văzut că este și finul premierului Tudose. Am ajuns orașul finilor… Toți membrii marcanți ai PSD și-au promovat finii în diferite funcții. (…). Am mai trăit experiența asta cu domnul Obreja și a fost una nefericită”, a declarat preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi, în aceeaşi zi în care noul prefect a fost învestit în funcţie.

Potrivit lui Dănăilă, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu va avea nevoie de timp să demonstreze că este mai mult decât finul premierului. “Îi va trebui mult timp să demonstreze că este un om capabil și că face față acestei funcții și să șteargă pata pe care o are acum pe obraz din acest motiv”, a comentat Dănăilă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati