Dănăilă: Președintele CJ Brăila are, la ora actuală, o mare, mare, mare problemă de autoritate

* Liderul PNL Brăila, crede că fostul președinte al CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, deși făcea lucruri greșite și uneori ilegale, măcar și le asuma și avea o atitudine de lider *

Liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, consideră că președintele Consiliului Judeţean, social-democratul Iulian Chiriac, are mari probleme în ce privește autoritatea în cadrul CJ. Potrivit lui Dănăilă, atitudinea lui Chiriac nu este aceea a unui lider și subordonații nu îl percep ca atare. Liberalul a adăugat chiar că fostul preşedinte al CJ, controversatul Gheorghe Bunea Stancu (PSD), deși făcea lucruri greșite și uneori ilegale, măcar era în stare să și le asume, ca un adevărat lider.

“La  CJ acum e mai rău decât pe vremea lui Stancu. E mai rău pentru că, spre deosebire de momentul în care Stancu era președinte, azi nimeni nu își mai asumă nimic. Atunci erau lucruri greșite, ilegale chiar, dar el și le susținea și încerca să facă ceva cu ele, era vorba de atitudinea de lider. Când acum un președinte vine și ne spune că <eu sunt președinte, eu conduc>, când tu vii și spui că ești cel mai tare, înseamnă că ai o problemă de recunoaștere a autorității. Un lider nu se anunță tuturor, e o chestiune care se impune de la sine, e ceva ce oamenii înțeleg și respectă. Dar dacă tu vii mereu și zici că ești cel mai mare lider, e o atitudine cel puțin nefericită, care denotă că are o problemă de autoritate, iar președintele CJ Brăila are, la ora actuală, o mare, mare, mare problemă de autoritate”, a afirmat preşedintele PNL Brăila.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati