Dănăilă: Primarul Brăilei ridiculizează miile de oameni care au semnat pentru reducerea taxei de salubritate și eliminarea taxei pentru apa de ploaie

* Reacţia vine după ce edilul a declarat că şi o maimuţă ar fi putut strânge 2.000 de semnături *

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, consideră că primarul Marian Dragomir se află într-o stare de frică și confuzie, după demararea campaniei PNL Brăila de strângere de semnături pentru reducerea taxei de salubrizare și eliminare a celei privind apa de ploaie. Dănăilă nu își explică altfel afirmațiile făcute ieri de edilul-șef, care a spus că și o maimuță ar fi putut strânge 2.000 de semnături, cât ar fi raportat liberalii până acum, și că, probabil, le strâng în stilul lui Sergiu Diacomatu, adică le măsluiesc.

“Speriat și confuz. Așa poate fi definit primarul Brăilei, după demararea campaniei de strângere de semnături pentru reducerea taxei de salubritate și eliminarea taxei pe apa de ploaie. În loc să scadă taxele, lucru pe care i-l permite legea, primarul Brăilei nu găseşte altceva de făcut decât să ridiculizeze miile de brăileni care au semnat deja petiția. Poate că primarului i se pare o joacă faptul că brăilenii s-au săturat să plătească pentru servicii de proastă calitate ori inexistente. I se pare puțin că 2.000 de brăileni au semnat pentru reducerea de taxe. Sunt curios cum ar reacționa dacă un sfert dintre aceștia ar veni la prima şedinţă de Consiliu Local Municipal. I s-ar părea, oare, 2000 de oameni la fel de ‘puţini’?”, se întreabă Dănăilă.

“Indiferent de ridicolul în care se scaldă primarul, campania de strângere de semnături continuă în toate cartierele orașului, iar reacția brăilenilor este una pozitivă. Numărul semnatarilor este cu mult mai mare decât cel vehiculat de primar, în încercarea lui de a discredita demersul nostru civic”, spune liderul liberal.

“Cât privește ‘grija’ pe care primarul PSD o manifestă subit faţă de posibilele plecări din PNL, îi recomandăm să se preocupe mai întâi de zecile de probleme pe care nu le-a rezolvat și de tensiunile din propriul partid. Primarul pare confuz, nu știe încotro s-o apuce și s-a gândit că cel mai bine este să atace PNL. Probabil acțiunea noastră îl sperie. Oricum, discursul lui referitor la PNL l-am auzit de curând și de la un membru liberal. Dacă nu este același care a vorbit cu primarul, înseamnă că or fi doi, spre bucuria lui. Oricum, atitudinea primarului Brăilei este adolescentină, în încercarea lui de a destabiliza și a pune în lumină proastă o organizație care și-a găsit cadența și care a înțeles adevăratul sens al cuvântului ‘opozitie’!”, este replica lui Alexandru Dănăilă, transmisă printr-un comunicat de presă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati