Dănăilă: Şeful CJ Brăila încearcă să îi forţeze pe angajaţi prin ameninţări să închidă ochii la nereguli

* Consilierul judeţean PNL Alexandru Dănăila spune că PSD vrea să poată rezolva astfel problemele rămase de la fostul preşedinte al CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu *

Valul de ameninţări cu pierderea slujbei făcute de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac (PSD), asupra personalului din cadrul CJ denotă faptul că social-democraţii vor să preseze funcţionarii publici să acopere neregulile pe care vor să le facă în continuare în Consiliu. Este opinia consilierului judeţean PNL Alexandru Dănăilă, care îi atrage atenţia şefului CJ Brăila că angajaţii Consiliului pe care îi tot ameninţă sunt funcţionari publici protejaţi de lege.

“Vorbesc despre ameninţări la adresa angajaţilor CJ şi a directorilor de instituţii. «Dacă nu fac aşa şi nu fac invers, cine nu va fi pe linia impusă de mine să plece». Trebuie să avem grijă cum se comunică cu oamenii, oamenii aceştia sunt funcţionari publici protejaţi de o lege, cu nişte drepturi şi obligaţii. Ei au mai trăit epoca Stancu, când li s-a impus ce să facă şi au ajuns să dea cu subsemnatul, cu sechestre pe case, cu propriri pe salarii şi cu sechele care îi vor urmări toată viaţa. Nu cred că e cazul ca acum la CJ, după o perioadă de nelinişte totală în ultimii doi ani, să ajungem din nou într-o zonă de dictatură în care oamenii sunt forţaţi să îşi exercite defectuos atribuţiile, ca să acopere lucrurile necurate pe care PSD încearcă să le rezolve fără să ştie opinia publică, astupând mizeria cu ceva ce miroase frumos. Oamenii care lucrează azi în aceste instituţii au o conduită la locul de muncă, sunt acolo de mulţi ani, au trecut prin multe şi au văzut multe, au schimbat mai mulţi primari şi preşedinţi. Am semnale că exista o astfel de presiune. E de dorit să evite o presiune asupra angajaţilor doar ca să rezolve probleme rămase de pe urma lui Stancu, pe care le ştiau cu toţii, să nu avem impresia că nu se ştia situaţia fiecărei direcţii”, a declarat consilierul judeţean PNL Alexandru Dănăilă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati