De 1 Mai, Complexul Zătun a fost neîncăpător

1 mai la pescuit, plajă dar și nelipsitul grătar.  Gălățeni au luat drumul complexului Zătun, de pe malul bălții cu același nume din județul Galați .  Au pescuit sau doar au stat la soare și au făcut grătare.  În aceste zile de libere, complexul, care are și căsuțe pentru cazare, a fost arhiplin.

Baza de Agrement Zătun a fost reinaugurată de către Consiliul Judeţean Galaţi în 2016, după lucrări de reamenajare care au durat trei ani şi care au costat circa trei milioane de lei, bani europeni accesaţi prin două proiecte derulate în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit 2007-2013.

,,Asta e marea gălățenilor”, spunea un domn care păzea grătarul pe care pusese carnea. Evident, însă, că principala atracție a fost pescuitul, toate pontoanele fiind ocupate. Din cauza numărului mare de solicitări, administratorii au trebuit să refuze oameni care ar fi dorit să-și petreacă ziua de 1 Mai la Zatun, dar care au venit mai târziu . În viitor se dorește extinderea  centrului de agrement, unul dintre locurile cele mai căutate de gălățeni.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati