Declarațiile politice ale parlamentarilor de Brăila la 24 de ore de la primirea certificatelor doveditoare

* La 24 de ore de la primirea certificatelor care le atestă calitatea de parlamentar, aleșii brăileni care vor reprezenta județul în următorii patru ani la nivel central declară că sunt extrem de onorați și că vor face tot posibilul să se ridice la înălțimea funcției și a responsabilității care vine cu aceasta *

Senatorul PSD Ion Rotaru

Senatorul PSD Ion Rotaru ne-a declarat că, pentru el și pentru colegii de partid, prioritară este modificarea legislației care acum este extrem de stufoasă, interpretabilă și, uneori, chiar contradictorie. “Per ansamblu, noi la Brăila am obținut rezultate bune și foarte bune, e meritul întregii echipe care a muncit. În plan personal, sunt bucuros că am obținut al treilea mandat și îmi propun ca alături de colegii de la Brăila, dar și cei din țară, în special cei PSD, să punem în practică programul de guvernare. Este imperios necesar să revizuim legislația stufoasă, care este interpretabilă și care, uneori, se contrazice. Trebuie făcută o revizuire, o codificare, poate, pe domeniul fiscalității, pe administrație și, de fapt, pe toată legislația. Sunt mii de acte normative care trebuie echilibrate, este nevoie de o legislație simplificată”, a comentat Ion Rotaru.

Senatorul ALDE Mihai Ruse

La rândul său, senatorul ALDE Mihai Ruse, fost primar al localităţii Măxineni, a precizat că prioritatea sa va fi să profite de toate oportunitățile pentru județul Brăila și, mai ales, pentru edilii din teritoriu, din rândul cărora provine. “Mă simț excelent, mă bucur că am reușit să intru în Parlament, să îi reprezint pe cei care m-au votat, dar și care nu m-au votat. Prioritar este să avem votat un statut al primarului, care să ajute primarii din teritoriu să fie mai eficienți. Vreau să profit de toate oportunitățile care vor apărea pentru județul Brăila și pentru comunele din acest județ. Vreau să dau randament, repet, pentru toți cei care m-au votat și nu m-au votat”, a afirmat Mihai Ruse.

Deputatul PSD Mihai Tudose

În ceea ce îl privește, deputatul PSD Mihai Tudose a ținut să sublinieze că, în cazul partidului din care face parte, a fost votată echipa și e datoria echipei să facă totul pentru cei pe care îi reprezintă. “Noi am candidat toți sub sigla partidului, am fost votați ca echip și ca echipă trebuie să punem în aplicare programul de guvernare pe care oamenii l-au apreciat și votat, practic. Pe plan personal, este o responsabilitate foarte mare, pe care mi-o asum, pentru că oamenii m-au ales iarăși și au așteptări de la mine. Este clar că oamenii mi-au acordat încrederea lor și eu nu trebuie să îi dezamăgesc”, a declarat Mihai Tudose.

Deputatul PSD Nicu Niţă

Proaspăt ales, deputatul PSD Nicu Nită a ținut să precizeze că mandatul și l-a obținut prin muncă cinstită și că nu vrea decât să facă treabă. “Mandatul l-am obținut prin muncă, corect, cinstit, fără jigniri la adresa adversarilor politici. Fac parte dintr-o echipă care a câștigat și împreună trebuie să facem tot ce ne stă în putință să punem în aplicare programul de guvenrare, în bază căruia oamenii ne-au votat”, a spus Nicu Niţă.

Deputatul PNL Antoaneta Ioniţă

La rândul său, deputatul PNL Antoaneta Ioniţă a ținut să sublinieze că este extrem de onorată de funcția obținută și că scopul ei este de a reprezenta cu demnitate electoratul brăilean în Parlament. “Funcţia de deputat conferită mă onorează și responsabilizează și vreau să fac un lucru rar întâlnit în acest domeniu, și anume să aduc demnitatea și profesionalismul în politică. Scopul meu este de a reprezenta cu demnitate brăilenii la nivel central. Cei care mă cunosc, după 20 de ani de carieră, știu că exact lucrul ăsta îl voi face”, a comentat medicul Antoaneta Ioniţă.

Deputatul PNL Vasile Varga

Deputatul PNL Vasile Varga s-a declarat, de asemenea, onorat de mandatul obținut, însă a punctat că acest lucru nu face decât să îl oblige să se ridice la înălțime așteptărilor. “Obținerea unui nou mandat nu poate decât să te oblige. Acum, în Parlament, eu vreau să schimbăm legile proaste, să facem legi bune. Am făcut parte până acum din Comisia juridică și îmi doresc să fac parte din aceeași comisie. Mă voi implica să schimbăm legile proaste care acum doar încurcă. Voi reprezenta așa cum trebuie comunitatea din care fac parte. Eu cred că asta trebuie să facă un parlamentar. Să se implice direct și, lunar, pe un site, undeva, să publice exact ce a făcut în luna aia, ce rezultate a avut, ce a obținut pentru cei pe care îi reprezintă. Asta mi se pare mie normal să facă un ales”, a afirmat Vasile varga.

Deputatul PSD Emilia Meiroşu nu a putut fi contactată telefonic pentru declaraţii.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati