DEMISIE | Directorul societății „Gospodărire Urbană” a demisionat la cererea primarului

Directorul Societății Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, a demisionat astăzi. Actul a fost unul solicitat de primarul Ionuț Pucheanu, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Galați.

Ardean urmează să fie eliberat din funcție pe care o deține, iar Consiliul de Administrație al Societății Gospodărire Urbană va numi în cel mai scurt timp un director interimar pe o perioadă de 6 luni.

Sunt de părere că performanța se măsoară în fapte, iar acum faptele spun clar că societatea nu numai că nu performează, dar nici nu face față la nevoile orașului. Dincolo de prietenie, pe care o respect, binele orașului este mai presus de orice și nu voi face compromisuri în acest sens niciodată, indiferent despre cine ar fi vorba. Doresc în echipă oameni asumați, managementul nu este pentru toată lumea”, a declarat Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

În urmă cu o săptămână, invitat la emisiunea Deschide Lumea, difuzată la postul de televiziune Realitatea TV Galați – Brăila, Ardean a declarat că nu a avut o discuție cu primarul în care să i se facă reproșuri sau să i se ceară demisia. A completat însă cu faptul că dacă i se va cere demisia, atunci nu se va opune acestui lucru.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati