Deplasarea la Sibiu a baschetbaliştilor de la Phoenix Galaţi a fost amânată din cauza viscolului

* Meciul, care urma să aibă loc astăzi, a fost amânat iniţial pentru mâine, dar a trebuit reprogramat pentru luni din cauză că drumurile sunt încă impracticabile *

Echipa de baschet Phoenix Galaţi nu va juca nici duminică meciul cu CSU Sibiu, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Meciul, programat iniţial pentru sâmbătă, la ora 18:00, a fost amânat cu 24 de ore din cauza codului portocaliu de viscol sub care s-a aflat ieri Galaţiul, drumurile din judeţ fiind blocate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Clubului Phoenix Galaţi, Marian Săvăstru, baschetbaliştii au încerat să plece astăzi, în jurul orei 11:00, din Galaţi cu un autocar, sperând să ajungă la Sibiu pentru a juca meciul de duminică. Totuşi, echipele de Poliţie Rutieră aflate la ieşirile din oraş au sfătuit şoferul autocarului să nu plece la drum pentru că există pericolul să se înzăpezească în trafic.

Echipa va încerca şi mâine dimineaţă să plece din Galaţi, către Sibiu, pentru a reuşi să joace măcar luni, 9 ianuarie, de la ora 18:00. Dacă jucătorii de la Phoenix Galați nu vor putea ajunge nici măcar la meciul de luni, atunci competiția va fi amânată pentru o dată ulterioară ce va fi stabilită de Federația Română de Baschet, cu acordul celor două echipe jucătoare.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati