Deputatul brăilean Marioara Nistor, despre proiectele electorale: Nu vindem iluzii!

* Parlamentarul PMP a acuzat, însă, PSD că se foloseşte de medici şi profesori în scop electoral *

PSD se foloseşte de medici şi de profesori în scop electoral, a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, deputatul PMP de Brăila, Marioara Nistor, referindu-se la scandalul creşterilor salariale. “Nu cred că trebuie folosiţi profesorii şi medicii în scop electoral, în această campanie electorală. Efectiv, asta face PSD (…). Proiectele PMP, cu care vom veni în faţa oamenilor, sunt realiste şi sustenabile. Nu vindem iluzii, aşa cum fac celelalte partide (…). Aţi văzut ce probleme sunt în sistemul de sănătate? Avem un proiect pe sănătate depus în Parlament. Nu se uită nimeni la acest proiect, deşi e conceput de o comisie de specialitate în colaborare cu preşedintele Traian Băsescu. Ministrul Sănătăţii nu face altceva decât să arate cât de rău merge sistemul sanitar, dar nu vine cu nicio soluţie”, a afirmat deputatul PMP de Brăila.

Marioara Nistor, care a obţinut mandatul de deputat în 2012 pe listele PPDD, trecând ulterior în tabăra UNPR, a vorbit şi despre recenta fuziune PMP-UNPR, spunând că, la Brăila, fuziunea echipelor PMP şi UNPR s-a făcut fără scandal, toţi membrii fiind de acord să colaboreze pentru  construirea noii echipe.

Spre deosebire de filiala brăileană a PMP, la Galaţi a devenit de notorietate scandalul dintre UNPR şi PMP, progresiştii acuzându-i în nenumărate rânduri pe liderii PMP Galaţi de nerespectarea protocolului de fuziune.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati