Deputatul Nicolae Bacalbașa, suspendat șase luni din PSD. Decizia a fost luată în CExN al partidului

* Bacalbaşa a fost sancţionat astfel pentru derapajul grav comis marţi în plenul Parlamentului *

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid a deputatului de Galaţi Nicolae Bacalbaşa, pentru şase luni, din cauza comportamentului avut marţi în plenul Parlamentului. Anunţul a fost făcut după şedinţa CExN de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. “Domnul Bacalbașa a fost suspendat din partid pentru șase luni. Nu înseamnă că nu permitem colegilor să intre în dezbateri. Dar nu putem fi de acord cu o intervenție de la tribuna Parlamentului în acest fel. Sper ca domnul Bacalbașa să înțeleagă în aceste luni că nu poate continua așa”, a declarat Dragnea.

Decizia suspendării lui Bacalbaşa a fost luată după ce, marţi, deputatul de Galaţi a folosit un limbaj suburban la tribuna Parlamentului, în şedinţa plenului reunit. El a spus despre liberala Raluca Turcan că face fractură „dacă mai dă cu labele”, însoţindu-şi afirmaţia de gesturi obscene. Bacalbaşa a făcut declarații necorespunzătoare și la adresa deputatului PMP de Vaslui, Corneliu Bichineț. „Colegul meu de la Vaslui… tot Vasluiul… violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul!”, a spus Bacalbaşa de la tribună. Bichineţ a solicitat drept la replică, răspunzându-i social-democratului: „Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta”.

Citeşte şi:

Bacalbaşa, atac la Turcan: Dă cu labele, vezi că faci fractură şi nu mai poţi să… votezi”. Reacţia lui Cristache: Îmi este rușine că ne-am asumat independența de a pune porcul în capul mesei

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati