DESCHIDE LUMEA: Contre între USR și Pro România pe tema reconfigurării politice

Discuții contradictorii la „Deschide Lumea” pe subiectul reconfigurării majorității politice în parlament și a soluției legate de guvernare după rezultatul scos de PSD la alegerile europarlamentare și după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare. Protagoniștii dezbaterii au fost Bogdan Rodeanu de la USR Galați și Emilia Meiroșu de la Pro România, filiala Brăila, invitații emisiunii de luni.

În momentul de față lucrurile nu se pot schimba decât prin alegeri anticipate, prin modificarea procentului acestor partide. Acum majoritatea o dețin câteva partide care și-au pierdut credibilitatea în rândul alegătorilor”, a declarat Bogdan Rodeanu, deputat USR de Galați.

În replică la cele susținute de deputatul USR, Emilia Meiroșu a declarat că alegerile anticipate nu pot fi o soluție corectă acum și că un guvern politic, care să cuprindă tot spectrul parlamentar ar putea duce la rezolvarea situației actuale.

Un guvern de uniune națională poate fi soluția. Specialiști sunt în toate partidele. Avem nevoie de susținere parlamentară pentru a trece toate proiectele de lege. Va trebui să gândim un guvern politic”, a declarat Emilia Meiroșu, deputat de Brăila al Pro România.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI

Emisiunea este transmisă LIVE pe Facebook 

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati