Dinu Gîndu, atac la Dobre: Nu mi se pare normal ca după dezastrul de la locale să nu-ţi dai demisia

* Gîndu l-a criticat dur pe liderul PNL Galaţi şi a spus că se aştepta ca Dobre să-şi dea demisia după rezultatele foarte slabe înregistrate de filială şi la alegerile locale, şi la cele parlamentare *

Invitat al emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, Dinu Gîndu, membru PNL Diaspora, a criticat felul în care s-a organizat PNL în campania electorală, atât la alegerile locale din iunie, cât şi la cele parlamentare din decembrie, fapt ce a condus la rezultate foarte slabe. Referindu-se la PNL Galaţi, Dinu Gîndu l-a criticat dur pe liderul filialei, Victor Paul Dobre, şi a spus că se aşteapta ca Dobre să-şi dea demisia de onoare.

“Nu mi se pare normal ca tu, preşedinte PNL Galaţi, cu o săptămână înainte de locale, să fii văzut în compania prietenului tău, preşedintele PSD [Galaţi], Dan Nica, fără să-ţi anunţi candidatul că o să mergi la o întâlnire cu preşedintele PSD, în condiţiile în care o mai faci şi într-un loc notoriu, pentru că acolo se adună conducerea PSD (…). Nu mi se pare normal ca după dezastrul de la locale să nu-ţi dai demisia. Nu mi se pare normal (…) să-ţi impui lista de parlamentari, după ce ai girat moral dezastrul de la locale. Nu mi se pare normal ca după ce (…) n-ai atins nici măcar rezultatul eşecului de la locale, să iei un 16% şi să consideri că este un rezultat bun”, a declarat Dinu Gîndu, vineri, la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Dinu Gîndu este doar unul dintre liberalii care, în ultima perioadă, au criticat deciziile luate de conducerea PNL Galaţi în anul electoral 2016, dar şi rezistenţa lui Victor Paul Dobre la vârful filialei, în ciuda rezultatelor foarte slabe. Critici au venit şi din partea fostului senator PNL de Galaţi, dr. Paul Ichim, şi a fostului secretar de stat Mihai Capră.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati