Directorul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare, Eugen Zaharia, a fost lovit de un troleibuz

* Zaharia, care este şi consilier judeţean, se grăbea să ajungă la şedinţa CJ când a traversat strada Domnească pe culoarea roşie a semaforului pentru pietoni şi a fost accidentat de troleibuz *

zaharia2Directorul Administraţiei Pieţelor Galaţi, Eugen Zaharia, consilier judeţen, a fost rănit şi transportat la spital, astăzi, după ce a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului şi a fost lovit de un troleibuz, înaintea şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean.

Eugen Zaharia, în vârstă de 67 de ani, a fost accidentat de troleibuz în timp ce traversa strada Domnească în imediata apropiere a sediului PSD Galaţi şi a Prefecturii.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, s-a constatat că şoferul troleibuzului nu a consumat alcool, dar şi că Eugen Zaharia a traversat strada Domnească în timp ce semaforul indica roşu pentru pietoni. În caz s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

Consilierul judeţean a fost preluat cu o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, prezentând un traumatism cranio-cerebral şi o plagă la nivelul capului.

Accidentul rutier a avut loc chiar înaintea şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean. La scurt timp de la producerea evenimentului, în zonă au ajuns preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, şi prefectul Gabriel Panaitescu. Şedinţa Consiliului Judeţean a început cu o întârziere de câteva minute. „Un coleg de-al nostru a avut un accident şi sperăm să fie bine”, a spus preşedinteşte CJ Galaţi, Costel Fotea, în debutul şedinţei.

Foto: Viaţa Liberă

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati