Doi brăileni au vieţile distruse – unul e în mormânt, iar altul după gratii după o altercaţie banală

* Nenorocirea s-a produs în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de alcool *

daniel-ianculescu-fb-1Alin Leopa, brăilean, fost student la Facultatea de Calculatoare a Universităţii “Dunărea de Jos”, în campusul căreia fusese şi cazat, a murit după ce s-a lovit la cap, de astfalt. Fusese împins sau lovit de Daniel Ianculescu (foto dreapta), alt brăilean, actualmente student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. “Ştiu că s-au întors de dimineaţă de la un club şi apoi a avut loc ceva, nu ştiu dacă o pot numi altercaţie, cert e că victima a căzut şi s-a lovit la cap – că a fost împins sau lovit, nu se ştie. Este păcat. Victima nu mai era la noi de un an şi jumătate, era exmatriculat, a creat probleme cât a stat aici. Celălalt student implicat era, însă, un student foarte bun care nu ne-a creat niciodată probleme”, a spus Bogdan Rodeanu, directorul Direcţiei Cămine a Universităţii din Galaţi.

Poliţiştii au stabilit ce s-a întâmplat. “Ieri dimineață, în jurul orei 05.25, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Urbană din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi, au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că în zona Campusului universitar din municipiul Galați a avut loc un conflict între doi bărbați, unul dintre ei fiind lovit și transportat la Spitalul de Urgență. În ciuda eforturilor depuse de medici, la scurt timp bărbatul a decedat. În cauză s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și specialiști criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați. Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, un brăilean de 22 de ani a agresat un alt brăilean, de 21 de ani, acesta din urmă s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit în zona capului. A fost transportat pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul de Urgență, unde în scurt timp a decedat”, a precizat cms. Ştefan Gohoreanu, de la IPJ Galaţi.

Persoana bănuită de comiterea faptei de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte a fost reţinută pe bază de ordonanţă şi ulterior prezentată Tribunalului Galaţi, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că victima ar fi fost cercetată într-un dosar de trafic de droguri.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati