Două case au ars pe strada Caşin din Galaţi

* Incendiul ar fi pornit de la sobă sau de la lumânarea folosită la aprinderea focului *

incendiu1Panică pe strada Caşin din Galaţi după ce acoperişul unei case a luat foc, cel mai probabil de la o sobă sau de o lumânare folosită la aprinderea focului, iar flăcările s-au extins rapid către cea de-a doua casă. Fumul a acoperit toată zona.

Proprietarul casei din care a izbucnit incendiul, care tocmai şi-a îngropat soţia, a spus că  focul  ar fi pornit de la o lumânare cu care o rudă bolnavă voia să aprindă focul în sobă. Cu greu au reuşit să o scoată pe bolnavă din casa în flacări. Locuinţa a fost distrusă în totalitate.

Oamenii au ieşit pe stradă, speriaţi să nu se extindă focul şi la ei. Proprietarul celei de-a doua case cuprinse de flăcări a privit neputincios cum îi ardea locuinţa, însă măcar avea asigurare. Unei femei i s-a făcut rău şi a fost preluată de un echipaj SMURD, dar nu a necesitat internarea.

Şase autospeciale ale pompierilor au intervenit în zonă, iar până la lichidarea incendiului utilităţile au fost oprite. Potrivit datelor furnizate de lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, din primele date reiese că focul a pornit de la bucătăria primei case, de la sobă, dar urmează ca ancheta ce va fi făcută după lichidarea incendiului să clarifice cauza exactă.

2563 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati