Două case distruse de un incendiu în Brăila

* A fost nevoie de patru autospeciale de pompieri ca focul să poată fi lichidat *

Panică în cartierul brăilean Radu Negru, după ce un incendiu violent a izbucnit la mansarda unui imobil, distrugând-o complet. Proprietarii casei dormeau la parter în momentul în care flăcările au izbucnit undeva în mansardă. Vecinii au fost cei care au văzut flăcările și au dat alarma. Când au ieșit în curte, proprietarii au văzut dezastrul și au reușit să se salveze. Flăcările s-au extins și la o casă învecinată aflată în construcție, acoperișul acesteia fiind distrus în întregime. Proprietarii casei de la care a pornit incendiul sunt în stare de șoc și nu au putut furniza informații despre modul în care au izbucnit flăcările.

Vecinii spun că, la un moment dat, au văzut atât dinspre prima casă, cât și dinspre locuința învecinată, cea aflată în construcție, flăcări imense și un nor de fum. Au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă și spumă.

Cei care locuiesc în zonă spun că cei mai afectați sunt proprietarii locuinței aflate în construcție, o familie tânără, cu doi copii. Pentru construcția casei, soțul, singurul care are serviciu din familie, a fost nevoit să se împrumute la bancă.

Cauza probabilă a incendiului – un scurtcircuit la instalația electrică a primei locuințe.

4820 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati