Dragomir, despre asocierea cu Galațiul: Orgoliile nu trebuie să mai primeze – VIDEO

* Aceasta este opinia primarului municipiului Brăila despre lipsa de comunicare cu autoritățile gălățene în ce privește dezvoltarea zonei metropolitane Brăila – Galați *

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu mai dorește să comenteze pe subiectul neînțelegerilor dintre autoritățile gălățene și brăilene și că prioritară, din punctul său de vedere, este găsirea unei căi de mijloc pentru a se da drumul la proiecte pentru dezvoltarea zonei.

”Nu vreau să mai fac declarații, aștept o întâlnire cu primarul și președintele CJ Galați, împreună cu domnul Chiriac (n.r. – președinele CJ Brăila), ca să găsim o cale de înțelegere, de mijloc. Orgoliile nu trebuie să mai primeze. Înțeleg că și ei au un sediu disponibil la Galați, și CJ Brăila are unul nou, modern, pe Șoseaua Buzăului, dar eu cred că sediul ar trebui să fie la mijloc, ca zona să se dezvolte unitar. (…) Nu țin să avem noi conducerea, nu mă interesează, ci doar ca ea să lucreze în interesul comunității”, a mai punctat Dragomir.

Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati