Echipa gălățeană Black Tiger s-a întors acasă cu 19 medalii de la WT Open Cup Chișinău

* Clubul gălățean de taekwondo a obținut șapte medalii de aur, șase de argint și șase de bronz *

„În perioada 29-30 martie, s-a desfășurat ediția a șasea a Competiției de taekwondo WT OPEN CUP STĂUCENI, CHIȘINĂU, REPUBLICA MOLDOVA. La acest eveniment sportiv au fost prezente 26 de cluburi din Republica Moldova, Ukraina, Rusia, Serbia, România, cu un număr total de 629 de sportivi. Echipa clubului Black Tiger a participat cu un număr de 22 de sportivi, care, așa cum ne-au obișnuit, au făcut cinste țării noastre prin rezultatele obținute. Echipa Black Tiger s-a întors acasă cu 19 medalii, dintre care 7 medalii de aur, 6 argint și 6 bronz”, a anunțat clubul.

Aurul a fost câștigat de următorii sportivi: Robert Ciolovan, Iustin Lazăr, Ștefania Costin, Luca Popa, Robert Manea, Violeta Costea și Nicolae Toader. Medalii de argint au obținut: Teodora Anghel, Alexandra Răileanu, Sebastian Busuioc, Raul Grigoriță, Andreea Marin și Cristi Corodeanu. Bronzul a fost adus acasă de sportivii: Vlad Mihăilă, Răzvan Vlăduț, Andrei Burcă, Răzvan Modiga, Denis Popica și Alexandru Nechita.

De asemenea, echipa de cadeți mici formată din Iustin Lazăr, Raul Grigoriță, Sebastian Busuioc, Andrei Burcă și Dumitrașcu Darian a ocupat locul 3 în competiția pe echipe (5 vs 5), adăugând încă o medalie de bronz.

Antrenorul echipei, Rouaj Mourad, s-a declarat mândru de echipa pe care o coordonează și a promis că e doar începutul unui șir de victorii din acest an.

Sportivul Iulian Ghibu a însoțit echipa clubului, de data aceasta în calitate de membru al lotului internațional de arbitri.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati