Elev de 13 ani de la CNVA, decedat după un accident petrecut la Olimpiada de Matematică

* Elevul se afla la Hunedoara, la faza națională a concursului, și a căzut pe scara interioară a hotelului la care era cazat *

Un gălățean în vârstă de 13 ani, elev la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, a murit joi într-un spital din Timișoara, după ce miercuri a căzut pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara. Elevul participa la Hunedoara la Olimpiada Națională de Matematică, ce a avut loc în aceste zile în localitate. Se pare că se ducea spre locul în care s-au afișat rezultatele când a avut loc accidentul.

„Era un elev foarte bun, e unul dintre cei mai buni elevi ai școlii. Profesorul însoțitor m-a anunțat, cred că am aflat destul de repede, imediat după acest necaz, mi-a spus că s-a dus în cameră câteva minute, de fapt câteva secunde, cât s-au afișat rezultatele și copiii s-au îmbulzit spre afisaj și în timpul ăsta s-a întâmplat, acest elev a căzut de la etaj. De pe balustradă au spus că a căzut. Am înțeles că elevul s-a dus la etajul 4 la o colegă și au coborât împreună. Este un moment greu pentru întregul Colegiu. Era un copil foarte bun care reprezenta tot județul la Olimpiada Națională de Matematică, îl cunosc și îmi pare foarte rău”, a declarat Romeo Zamfir, directorul CNVA Galați.

Polițiștii din Hunedoara fac cercetări în acest caz.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati