Elev de 18 ani din Galați, dispărut de pe 12 aprilie

* Tânărul dispărut era îmbrăcat cu un trening de culoare gri, geacă neagră de fâș și era încălțat cu pantofi sport de culoare închisă * Semnalamentele acestuia sunt: înălțime  – 1,84 m, greutate –  aproximativ 75 kg, păr șaten deschis, scurt și drept, fața ovală, ten deschis, ochii verzi *

Poliţiştii din Galați caută un tânăr de 18 ani care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

„La data de 13 aprilie a.c., Secția 3 Poliție Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în ziua de 12 aprilie, numitul Uricaru Silviu Ionuț, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Galați, și nu a mai revenit. La momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu un trening de culoare gri, geacă neagră de fâș și era încălțat cu pantofi sport de culoare închisă. Semnalamente: înălțime  – 1,84 m, greutate –  aproximativ 75 kg, păr șaten deschis, scurt și drept, fața ovală, ten deschis, ochii verzi. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a anunțat IPJ Galați.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati