Elevii Colegiului Tehnic “Aurel Vlaicu”, ambasadori europeni

* Aceștia au vizitat Parlamentul European și alte instituții UE de la Bruxelles și au organizat numeroase activităţi de promovare a valorilor europene *

“Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu” din Galați a primit, din 2017, titulatura de Școală Ambasador a Parlamentului European în România. Dornici să-și păstreze titlul, să se autodepășească și să se plieze permanent pe subiecte cu tematică europeană de actualitate, ambasadorii seniori și juniori ai acestui liceu au punctat și în acest an școlar, 2017-2018, activități ce merită aprecierea gălățenilor. Vizita ambasadorilor la Bruxelles, participarea directă a acestora la ședința Parlamentului European, lecții de informare cu privire la instituțiile UE, diseminări în mediul rural, celebrarea Zilei Europei printr-o activitate out-door, marșuri tematice sunt doar câteva din activitățile CTAV-iștilor inimoși, care demonstrează cu mândrie ca sunt cetățeni europeni”, a anunţat Colegiul.

Programul “Școli-Ambasador ale Parlamentului European” a debutat în România în februarie 2017 pentru 25 de școli din zona de est, Galațiul având două instituții reprezentante, și continuă să evolueze pe zona de vest în acest an școlar.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati