Eşec total: “Investitorul” Karan i-a returnat Primăriei Plaja Dunărea după un an lipsit de investiţii, dar plin de controverse

* Firma concesionase plaja publică din Galaţi pe 49 de ani şi promisese investiţii de peste 6 milioane de euro *

Plaja Dunărea a revenit în administrarea municipalităţii gălăţene. Anunţul a fost făcut astăzi de Biroul de Presă al Primăriei. “S-a semnat procesul verbal de predare primire a bunurilor concesionate de S.C. Karan Business & Finance S.R.L. Procesul verbal de predare primire a intervenit de comun acord între părți în conformitate cu notificarea trimisă de municipalitate în data de 26.04.2018 și prevederile contractului de concesiune semnat la data de 11.04.2017”, a anunţat administraţia locală.

Revenirea plajei publice în administrarea municipalității are loc la un an de la momentul concesionării, pe 49 de ani, către Karan, care promitea atunci investiții majore, de 6,25 milioane de euro.

Din păcate, investitorul și-a făcut debutul cu scandaluri: mai întâi a fost acuzat de țeapă de către trupa Proconsul și apoi a fost criticat pentru că a instalat piscine de curte pe plajă, deși promisese refacerea bazinelor.

Citește și:

Primarul Galaţiului despre Jungle Splash: O pată pe obraz. Nu voi lăsa lucrurile aşa!

“Jungle Splash = ţeapă”! Proconsul acuză firma care a concesionat Plaja Dunărea că a invitat trupa să concerteze şi apoi nu a mai răspuns la telefon

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati