UPDATE – ISU Galaţi a stabilit cauza exploziei de la benzinăria de pe Saturn

UPDATE – Explozia produsă, luni, la o benzinărie de pe strada Saturn din Galaţi a fost cauzată de un cetăţean care a alimentat folosind un recipient neconform. După alimentare s-a produs o acumulare de vapori într-un canal tehnologic, iar din cauza acestei acumulări şi a electricităţii statice a avut loc o explozie de mică intensitate la două dintre pompe.

Aceasta este cauza exploziei, stabilită de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Agentul economic a fost amendat de către ISU Galaţi cu 1.000 de lei pentru că nu a supravegheat cum se realizează  alimentarea.


* Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu şi nu a făcut victime *

Șoferii care alimentau în această dimineață la o benzinărie din Galați, de pe strada Saturn, au fost surprinși de o bubuitură puternică după ce la una dintre pompe a avut loc o deflagrație care nu a fost urmată de incendiu. Au sărit capacele pompei şi au lovit mașina care era la pompă, fără să-i rănească pe ocupanții acesteia.

Și un echipaj al Poliției gălățene a sosit în zonă, deoarece bubuitura a fost auzită în mare parte din oraș. Se fac verificări și urmează a se stabili care au fost cauzele deflagrației.

Benzinăria a fost închisă până la încheierea cercetărilor.

vlcsnap-2018-02-12-12h45m57s188

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati