UPDATE: Bărbatul care a făcut infarct la volan a murit

UPDATE – Bărbatul din Brăila care a suferit un infarct sâmbătă, în timp ce conducea maşina, a decedat. El avea 61 de ani, şi nu 45 de ani, aşa cum au declarat anterior poliţiştii.


* Bărbatului îi era rău de dimineaţă şi şi-a pierdut cunoştinţa în maşină, a povestit soţia *

Medicii se străduiesc să îi salveze viața unui bărbat în vârstă de 45 de ani din Brăila, care a făcut infarct la volan. Bărbatul, care se afla cu soția în mașină, se îndrepta spre municipiu, când a i s-a făcut brusc rău, a pierdut controlul volanului, iar mașina a luat-o pe câmp, oprindu-se într-un șanț.

Martorii au sunat la 112 și au scos-o pe femeie din autoturism. Din fericire, deși în stare de șoc, aceasta a suferit leziuni minore.

Soțul ei a fost însă scos din mașină de un echipaj de pompieri. La fața locului i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar la spital a fost preluat în stop cardiac. Medicii de la UPU se luptă încă pentru viața lui.

Soția le-a povestit polițiștilor că bărbatul se simțea rău de dimineață, că în mașină a avut în permanență AC-ul pornit, însă că, la un moment dat, și-a pierdut brusc cunoștința.

934 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati