Femeia salvată din Dunăre a vrut să se sinucidă

* Ea a fost scoasă la timp din apă, dar evoluţia ei este proastă deoarece înainte băuse motorină *

A vrut să îşi pună capăt zilelor, a băut motorină, apoi s-a aruncat în Dunăre. Cineva a văzut-o şi a sunat pe 112. Apelul a ajuns la Poliţia Transporturi Navale Galaţi, iar de aici a  plecat către marinarii şalupei Donaris 2, a Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi. Aceştia au intervenit imediat şi au zărit o femeie ce zăcea în Dunăre. Iniţial au crezut că e un cadavru, dar apoi au auzit ţipete. În două minute au salvat-o. Pentru că toată lumea s-a mişcat foarte repede, femeia e în viaţă acum, chiar dacă este internată în spital.

salvataAnastase Boşnea şi Emil Stanciu, cei doi marinari salvatori, au povestit că biata femeie ţipa în continuu când au scos-o din apă. Un minut dacă întârziau, ar fi murit. Au aflat  apoi că femeia  a vrut să îşi ia viaţa din cauza necazurilor, a neînţelegerilor cu soţul. Iniţial, femeia a băut motorină şi apoi s-a aruncat în Dunăre printre gheţuri. Dacă nu erau sunaţi rapid de scms. Valeriu Enăceanu, poliţistul de la Transporturi Navale, este clar că femeia nu rezista în apă. Adâncimea este de 6 metri în zona în care ea s-a aruncat.

Din păcate, de la Spitalul de Urgenţă, unde este acum internată femeia, vin veşti proaste. Nu a ucis-o hipotermia, dar motorina înghiţită anterior îi blochează organele vitale unul câte unul. Femeia suferea de depresie conică, netratată.

3527 Vizualizari 18 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati