Femeia salvată din Dunăre a vrut să se sinucidă

* Ea a fost scoasă la timp din apă, dar evoluţia ei este proastă deoarece înainte băuse motorină *

A vrut să îşi pună capăt zilelor, a băut motorină, apoi s-a aruncat în Dunăre. Cineva a văzut-o şi a sunat pe 112. Apelul a ajuns la Poliţia Transporturi Navale Galaţi, iar de aici a  plecat către marinarii şalupei Donaris 2, a Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi. Aceştia au intervenit imediat şi au zărit o femeie ce zăcea în Dunăre. Iniţial au crezut că e un cadavru, dar apoi au auzit ţipete. În două minute au salvat-o. Pentru că toată lumea s-a mişcat foarte repede, femeia e în viaţă acum, chiar dacă este internată în spital.

salvataAnastase Boşnea şi Emil Stanciu, cei doi marinari salvatori, au povestit că biata femeie ţipa în continuu când au scos-o din apă. Un minut dacă întârziau, ar fi murit. Au aflat  apoi că femeia  a vrut să îşi ia viaţa din cauza necazurilor, a neînţelegerilor cu soţul. Iniţial, femeia a băut motorină şi apoi s-a aruncat în Dunăre printre gheţuri. Dacă nu erau sunaţi rapid de scms. Valeriu Enăceanu, poliţistul de la Transporturi Navale, este clar că femeia nu rezista în apă. Adâncimea este de 6 metri în zona în care ea s-a aruncat.

Din păcate, de la Spitalul de Urgenţă, unde este acum internată femeia, vin veşti proaste. Nu a ucis-o hipotermia, dar motorina înghiţită anterior îi blochează organele vitale unul câte unul. Femeia suferea de depresie conică, netratată.

3233 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati