Femeia ucisă de furtuna de aseară era cabinieră la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila

* Femeia era în concediu şi venise cu soţul la tratament în staţiunea Lacu Sărat *

O femeie de 51 de ani și-a pierdut viața în urma furtunii care a lovit ieri seară județul Brăila. Nela Necula era împreună cu soțul ei, Ionel, în stațiunea Lacu Sărat. Erau în concediu și hotărâseră să se cazeze la un hotel din stațiune pentru a urma o serie de tratamente. Aseară, cei doi se întorceau de la plajă și mai aveau doar câțiva metri până la hotel când furtuna s-a abătut din senin asupra zonei. Vântul puternic a rupt în două un copac putred la interior, care a căzut peste femeie și, în cădere, la atins și pe soț.

Femeia a fost preluată în stare de conștienţă de la fața locului, însă la spital a ajuns în comă și, în ciuda faptului că medicii au luptat câteva ore ca să îi salveze viața, ea a decedat. Soțul a fost externat, el suferind doar răni minore, însă este în stare de șoc. Prin telefon, bărbatul ne-a relatat cum în câteva clipe viața sa și a familiei sale a fost schimbată complet. Cuplul lucra la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila. Nela era cabinieră, unul dintre cei mai devotați membri ai personalului teatrului, îndrăgită deopotrivă de colegi și de actori. Soțul este pompier în cadrul aceluiași teatru.

În urma furtunii de aseară, la spitalul din Brăila au ajuns şase victime: o femeie de 35 de ani peste mașina căreia a căzut un copac într-o zonă mărginașă a orașului, o alta care a căzut de pe o căpiță de fân într-o localitate din județ, un bărbat căruia i-au căzut în cap țigle luate de vânt de pe casă tot în județ, un cioban dus de vânt câțiva metri și cei doi soți din stațiune. Starea a cinci dintre cele şase victime este bună în acest moment.

În total, la Brăila, 501 copaci au fost rupți sau smulși de vânt, 21 de autoturisme au fost avariate, 40 de localități au rămas fără curent și 20 de acoperișuri au fost distruse.

1258 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati