Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, ziua 3: Joacă Teatrul Godot şi Teatrul Naţional din Capitală

* “Iluzii” de Vîrîpaev şi un spectacol de muzică şi pantomimă compun meniul teatral de astăzi *

Festivalul Naţional de Comedie Galaţi 2016 continuă, luni, cu două producţii din Bucureşti. Godot Café Teatru – una dintre cele mai cunoscute scene pentru trupele independente – şi Teatrul Naţional aduc două spectacole pe scenele Teatrului Dramatic “Fani Tardini”.

afis-iluziiGodot Café Teatru joacă, de la ora 17:00, la Sala Studio, spectacolul “Iluzii”, de dramaturgul rus Ivan Vîrîpaev, în regia Andreei Vulpe. Din distribuţie fac parte Silvana Mihai, Cristina Juncu, Vlad Bălan şi Alexandru Voicu. „Ce e dragostea? Iată o întrebare la care ne chinuim să răspundem toată viața și… poate și după. Despre asta vorbim noi patru în «Iluzii» de Ivan Vîrîpaev. Încercăm să elucidăm marele mister al dragostei pentru și împreună cu voi. Așa că vă așteptăm să îi cunoașteți pe Danny, Sandra, Albert și Margaret. Două cupluri. Patru oameni minunați cu o viață plină-plină. Plină-plină! Plină de amor, dar și de… iluzii amoroase”, au declarat actorii pentru TVR. Spectacolul durează o oră şi 30 de minute, iar biletul de intrare costă 18,90 de lei.

afis-actorchestraLa ora 19:00 vine rândul Teatrului Naţional “I. L. Caragiale” să joace, dar la Sala Mare a Dramaticului. Naţionalul aduce spectacolul “ActOrchestra”, creație colectivă, în regia lui Horia Suru. Este un spectacol de muzică și pantomimă, o poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe (mereu) imprevizibilul drum al supremaţiei pe scenă, scrie TNB pe site-ul său şi promite un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii de la Mozart la rock… şi la chansonete. Preţul unui bilet la acest spectacol este 31,50 de lei.

PROGRAMUL COMPLET al Festivalului Naţional de Comedie Galaţi 2016 – Ediţia a XXVIII-a poate fi studiat aici: goo.gl/ERo9CA.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati