Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, ziua 4: Spectacole din Reşiţa şi Craiova şi recital Fără Zahăr

 * Două spectacole şi un recital ne propun, astăzi, organizatorii festivalului gălăţean *

A patra zi a Festivalului Naţional de Comedie Galaţi 2016 aduce în faţa publicului două spectacole din sud-vestul ţării. Seara de teatru de marţi începe la ora 17:00, la Sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, unde Teatrul de Vest din Reșița joacă spectacolul “Nuntă cu navetişti”, în regia lui Dan Mirea, după texte de Ion Băieşu. Din distribuţie fac parte Dan Mirea, Ileana Căprariu, Andrada Samoilă şi Ionel Berdac. Spectacolul durează o oră şi jumătate, iar biletul de intrare costă 14,70 de lei.

spargereaSeara continuă cu spectacolul “Spargerea” al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, care se joacă de la ora 19:00 la Sala Mare a Dramaticului gălăţean. “Spargerea”, după Răzvan Petrescu, în regia lui Dragoş Alexandru Muşoiu, este o comedie neagră care urmăreşte trei bărbați de vreo cincizeci de ani ce plănuiesc un jaf armat – cu măști ridicole – la o casă de schimb valutar. În distribuţie îi avem pe Claudiu Bleonţ, Iulia Lazăr, Angel Rababoc, Adrian Andone, Cătălin Vieru, Iulia Colan, Gabriela Baciu, Anca Dinu şi Eugen Titu. Spectacolul durează o oră şi jumătate, iar intrarea costă 31,50 de lei.

A patra seară de festival se încheie cu un recital al trupei Fără Zahăr, programat la ora 21:00, la Clubul Comediei de la Ethos Café, din Domnească 52. Preţul unui bilet este 14,70 de lei.

PROGRAMUL COMPLET al Festivalului Naţional de Comedie Galaţi 2016 – Ediţia a XXVIII-a poate fi studiat aici: goo.gl/ERo9CA.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati