Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, ziua 6: Piese din Tulcea şi din Chişinău şi stand-up comedy

 * O piesă actuală, una clasică şi un show de stand-up comedy compun programul acestei seri *

o-zi-din-viata-la-niste-oameniSeara de joi, a şasea a Festivalului Naţional de Comedie Galaţi 2016, îi lansează publicului gălăţean o ofertă pe cât de largă, pe atât de variată,  având însă un element comun: comedia. Seara începe cu spectacolul Teatrului “Jean Bart” din Tulcea – “O zi din viaţa la nişte oameni” (sic!), de Mihai Gălăţan, în regia lui Aurel Palade. Spectacolul, programat la ora 17:00, la Sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, s-a jucat şi la FestCo în mai şi a primit aprecieri din partea criticii. “O piesă de actualitate pentru noi, cei din Est”, în care “actorii se întrec pe ei înșiși”, după cum a scris Nicolae Prelipceanu în revista “Teatrul azi” despre spectacolul ce urmăreşte cum “doi nătărăi aruncă în aer o navă rusească de croazieră şi declanşează al III-lea Război Mondial. Ultimul”, aflăm de la Petru Ţincoca. Din distribuţie fac parte Mihai Gălăţan, Cristi Naum, Irina Naum, Gabriela Ciolacu şi Nelu Serghei. Spectacolul “O zi din viaţa la nişte oameni” durează o oră şi zece minute, iar biletul de intrare costă 14,70 de lei.

acd_0De la ora 19:00, la Sala Mare a Dramaticului gălăţean se joacă “Aveţi ceva de declarat?”, după “Puricele”, de Georges Feydeau, în regia lui Petru Hadârcă. O producţie a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău (Republica Moldova), spectacolul este “un cocktail de muzică, situaţii inedite, focuri de armă și quiproquo-uri voioase”, după cum afirmă chiar regizorul. În distribuție îi găsim pe Petru Oistric, Mihaela Strâmbeanu, Doriana Mărginean, Alexandru Pleșca, Anatol Durbală, Emil Gaju, Ion Mocanu, Angela Ciobanu, Iurie Focșa, Draga-Dumitrița Drumi, Ecaterina Gorcenco, Ghenadie Gâlcă, Igor Babiac şi Iurie Negoiță. Spectacolul “Aveţi ceva de declarat?” durează o oră şi zece minute, iar intrarea costă 25,20 de lei.

Seara de joi se încheie la Clubul Comediei de la Ethos Café, din Domnească 52, cu show-ul de stand-up comedy “Sens unic” al lui Dragoş Pop. Show-ul începe la ora 21:30, iar preţul biletului este 14,70 de lei.

PROGRAMUL COMPLET al Festivalului Naţional de Comedie Galaţi 2016 – Ediţia a XXVIII-a poate fi studiat aici: goo.gl/ERo9CA.

3604 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati